Senioren service

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen in uw vertrouwde omgeving? Met de juiste hulp en soms wat kleine aanpassingen is dit mogelijk. Met bijna 2 jaar ervaring in het werken op een verpleegafdeling, heb ik gezien welke impact het kan hebben om opgenomen te worden. Ik heb dan ook besloten om mij in te zetten om u te helpen zolang mogelijk veilig thuis te blijven wonen. Samen bespreken we uw wensen en kijken we naar de mogelijkheden. Bekijk mijn tarieven. 

Bekijk de mogelijkheden

Of het nou gaat om woningaanpassingen, regulier onderhoud of schoonmaakklussen, begeleiding, vervoer of ondersteuning op de computer, ik kan u op veel gebieden helpen. Ik heb bijna 2 jaar gewerkt op een verpleegafdeling, door dit werk heb ik gezien dat mensen soms worden opgenomen die met de juiste hulp thuis, langer thuis hadden kunnen blijven wonen. Dit heeft mij dan ook gemotiveerd om mijn werkzaamheden in het bijzonder op de senior te richten. Weet u niet zeker of ik u kan helpen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. We bespreken samen de mogelijkheden. 

Zijn er vaste momenten in de week waar u graag naar toe wilt? Zijn er bepaalde klussen, handelingen of zaken die niet meer zo gemakkelijk gaan als vroeger, maar die u wel erg waardeert? Kortom zijn er dingen in het leven die u gelukkig maken, maar die door omstandigheden of zonder begeleiding niet meer lukken, neem dan contact op. We kijken samen wat we kunnen doen, om dit weer voor u mogelijk te maken? 

 

De tuin weer netjes, de rommel naar de stort of het reinigingen van de oprit met de hoge druk? Het opnieuw in de verf zetten van het tuinhuis, of toch eens wat mooie sfeerverlichting in de tuin? U kunt mij benaderen voor vrijwel alle klussen in en rondom uw huis. 

We worden allemaal steeds ouder en willen graag zolang mogelijk thuis blijven wonen. Gelukkig zijn er steeds meer ondersteunende diensten en producten die dit mogelijk maken. Ik help u graag in de zoektocht naar de juiste middelen en/of diensten en kom deze ook graag bij u thuis monteren, demonstreren of samen met u uitproberen. Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Misschien komt u ook wel in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten, kijk daarvoor op de website van de overheid:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/zorg-en-ondersteuning-thuis/vraag-en-antwoord/vergoeding-voor-woningaanpassing

Of laat u eens inspireren in de webshop van “hulpmiddelwereld“:
https://www.hulpmiddelwereld.nl/

Vragen? Neem contact op! 

 

Zoals u in de lijn van mijn site kunt lezen help u ik graag! Het kan mij eigenlijk niet gek genoeg. Als ik u kan helpen met iets wat ik wel kan maar wat voor u door omstandigheden niet meer lukt, neem dan contact met me op. We kijken samen of we een passende oplossing kunnen vinden! 

Meest gestelde vragen

Hoe is Multiservice Eizinga ontstaan?

Het samenkomen van wensen, ideeën en visie is het antwoord. Het verschil maken voor mensen is mijn motivatie. Werken vanuit mijn eigen visie en ideeën maakt mij gelukkig en gemotiveerd om ook u tevreden te maken. Multiservice Eizinga is dan ook ontstaan om het verschil te maken, naast mijn vaste werk, mensen helpen bij alledaagse zaken. 

Wat kan ik voor u doen?

Door een groot scala aan ervaringen in verschillende branches, kan ik u met veel zaken ondersteunen. Een pitbull als het gaat om administratieve zaken, een brede kennis van ICT en computers maakt mij uw partner en twee rechterhanden als het gaat om klussen. Benieuwd of ik u kan helpen? Neem dan contact op.

 

Waarom een seniorenservice?

Ik ben geruime tijd werkzaam geweest in de ouderenzorg en de psychiatrie, ik heb hier met eigen ogen kunnen zien hoe lastig het leven kan zijn. De dankbaarheid en waardering die je krijgt voor de dingen die je voor anderen doet, doen mij goed en zijn dan ook gelijk mijn motivatie. 

Heeft u een andere vraag?

Ik ben beschikbaar!

Multiservice Eizinga is ontstaan omdat ik naast mijn vaste klus van 32 uur per week graag aan het werk ben en iets voor anderen wil betekenen. In verband met de beschikbare tijd richt ik mij voornamelijk op de kleine klussen, van soms maar 10 minuten werk tot een klus van enkele dagen. Wilt u graag weten of ik u kan helpen, neem dan contact met mij op. Geen woekerprijzen maar duidelijke afspraken.

Bel of Whatsapp me op elk gewenst moment: 06-31746388

(Social media accounts nog niet actief)