Tarieven

Geen onverwachte kosten en afrekenen per kwartier met uitzondering van het eerste uur. Eventuele parkeerkosten worden 1 op 1 aan u doorberekend en binnen een straal van 15km geen reiskosten.

Overzicht van overige kosten

Om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan, hieronder een overzicht van alle mogelijke kosten. Deze kosten worden door vrijwel alle bedrijven in rekening gebracht, maar niet altijd duidelijk van te voren gecommuniceerd.

Vaste prijs

Omdat ik mij vooral richt op kleine klussen, is een vaste prijs afspreken meestal geen probleem. Met een vaste prijs weet u vooraf waar u aan toe bent. Houdt er wel rekening mee dat er altijd onvoorziene werkzaamheden kunnen zijn. Wanneer dit het geval is, zal ik met u in overleg kijken naar de beste oplossing. Dit kan betekenen dat er een meerprijs gerekend wordt. Zie ook meerprijs voor meer informatie. 

Voorrijkosten

Ik reken geen voorrijkosten, maar wel parkeerkosten. Wanneer de situatie bij u zo is dat ik gebruik moet maken van betaald parkeren, dan worden deze kosten 1 op 1 aan u doorberekend. Ik probeer altijd om zo dicht mogelijk bij te parkeren, omdat het in- en uitladen van materialen en het gebruik van gereedschap op deze manier het makkelijkste is en ook tijd bespaard, en zoals het gezegde luid “tijd is geld”. 

Meerprijs

Van een meerprijs is sprake als de klus groter uitpakt dan voorzien kon worden. Dit zal altijd in alle redelijkheid besproken worden. Ook gebeurt het vaak dat er tijdens een klus werkzaamheden bijkomen, ook dan is er sprake van een meerprijs. Wanneer we een vaste prijs afspreken en er is sprake van meer werk dan voorzien en dit dus extra kosten met zich meebrengt, zal ik dit altijd eerst met u bespreken.

Betaling in termijnen

Afhankelijk van de klus en in goed overleg is betaling in termijnen mogelijk. Ik kan mij voorstellen dat u niet altijd over de financiële middelen beschikt die nodig zijn voor het uitvoeren van bepaalde klussen. Er zijn geen extra kosten voor het betalen in termijnen, wanneer u zich aan de gemaakte afspraken houdt.

Vrijblijvend een klusverzoek doen

Onderstaand formulier kan u gebruiken om een klus aan te melden. Naar aanleiding van dit formulier, zal ik contact met u opnemen en de mogelijkheden bespreken. Het invullen van het formulier verplicht u tot niets en het is gratis.