WordPress Websites

Uw Website

Voor de zaak, voor uw hobby of voor welke reden dan ook. Er zijn tal van redenen te bedenken waarom u graag een website wilt. Er zijn zoveel opties en mogelijkheden. Ik kan u alles vertellen over een website gebaseerd op WordPress. Ik bespreek met u de voor- en nadelen en u maakt de keuze!

Multiservice Eizinga

Een website die goed werkt op telefoon, tablet en computer? Zelf onderhouden en bijwerken of uitbesteden? Wat bepaalt de snelheid en wat kan ik doen om dit te verbeteren. Elke goede website begint met een goed gesprek! Zelf begonnen met WordPress maar even vastgelopen, of krijgt u het net niet voor elkaar? Geen nood en neem vrijblijvend contact op. Alleen betaling bij het gewenste resultaat!

Multiservice Eizinga

Waarom goede foto’s belangrijk zijn?

Door de juiste foto’s van uw diensten en/of producten maakt u het verschil. Uw onderscheid zich van uw concurrenten en laat uw klant zien wat u uniek maakt. Het gebruik van de juiste foto’s kan het verschil maken. 

Hoe komt u aan de juiste foto’s? En op welke manier moet je deze dan gebruiken? Allemaal vragen waar ik graag met u over van gedachten wissel. Kan ik u helpen met het maken, aanpassen of ontwerpen van een website gebaseerd op WordPress, neem dan vrijblijvend contact op en we bespreken de mogelijkheden. 

Multiservice Eizinga

Waarom WordPress?

Naar mijn idee het meest gebruikersvriendelijke open source content management systeem wat er op dit moment op de markt is. En ook heeft WordPress een actieve community met gebruikers die altijd met u mee willen denken of die software voor u ontwikkelen.